Droom jij in geluid?
Eet jij wetenschap voor ontbijt?
Heb je een stem als de ondergaande zon?

En ben je bovenal superenthousiast?

Word dan redactielid bij Radio Swammerdam! De leukste live podcast over wetenschap van Amsterdam. We zijn alvast voor het nieuwe seizoen op zoek naar studenten of net afgestudeerden die over de grenzen van hun eigen discipline durven te kijken en wetenschap toegankelijk willen maken voor heel Amsterdam en daar buiten. Radiomaken moet je interesseren, maar ervaring is niet vereist. Het nieuwe seizoen begint na de zomer, maar we zouden graag enkele nieuwe redactieleden willen laten warmdraaien voor de zomer. 

Het gaat om een vrijwillige functie. We zenden uit op zondagochtend en je zult ongeveer drie zondagochtenden per maand in de studio zijn. Daarnaast vergaderen we maandelijks en kost het voorbereiden van uitzendingen natuurlijk ook tijd. Daar tegenover staat gezelligheid en een bijzondere ervaring met wetenschap en radiomaken.

Het nieuwe seizoen gaat begin september al van start, dus stuur snel je sollicitatie. Dit kan tot 1 april door een mailtje met motivatie en cv te sturen naar: redactie@radioswammerdam.nl

RadioSwammerdam.nl – Wetenschap te Amsterdam